Mijn naam is Janel, maar mijn wezen gaat verder dan een naam. Ik beweeg door het leven als vrouw, lichaamsgerichte therapeut, kunstenares trotse moeder van mijn zoon Vlier Phoenix

Als kunstenares ontvang ik mijn diepste inzichten via channeling, waardoor ik verbonden ben met een bron van universele kennis en creatieve inspiratie. In deze reis creëer ik een veld doordrenkt met liefde en zachtheid, waar anderen hun innerlijke kracht kunnen ontdekken en hun intuïtie kunnen volgen.

Mijn passie omvat de diepe verbinding met de natuur, zowel binnenin als om ons heen. Ik laat me verwonderen door de schoonheid van het leven en ondersteun anderen in het vrij laten stromen van hun energie, en in het omgaan met de thema’s die ons dagelijks worden gespiegeld.

In alle energie en liefde die ik deel, of dat nu in sessies, tijdens retraites of ceremonies is of mijn online programma de innerlijke reis gids , bied ik een ruimte aan waarin je kunt spiegelen en in verbinding kunt komen met jouw innerlijke weten en gids.

Met veel liefde en succes begeleid ik mijn klanten op hun pad naar zelfontdekking en diep innerlijke weten

Ik ben alles wat jij ook bent, door de spiegel te omarm die ik je biedt in mijn puurste vorm. nodigt deze spiegel je uit tot groei, bloei en straling vanuit jouw diepste wezen,

liefs met een open hart en een zachte blik.

Innerlijke reis gids
Ontdek jouw innerlijke kracht door te putten uit jouw verleden

Elke levensreis is gevuld met verhalen en lessen. Wat als jouw verleden niet slechts een last is, maar een rijke bron van kracht en wijsheid? Samen gaan we op een innerlijke reis, door de kronkels van jouw geschiedenis, om de verborgen schatten te vinden die jouw ware kracht onthullen.

Laat je verleden niet je gevangenis zijn, maar je leraar. Omarm elke ervaring, zowel de vreugdevolle als de pijnlijke, en herken de wijsheid die ze je hebben gebracht. Sta op met de kracht van je verleden in je hart, en ontdek hoe je deze kracht kunt gebruiken om je toekomst te omarmen en te transformeren.

Door deze reis te maken, zul je groeien naar het optimale moment van balans en zelfliefde. Voel de diepe verbinding met jezelf en de wijsheid die voortkomt uit het volledig doorleven en begrijpen van je eigen verhaal. Vertrouw op je innerlijke gids en durf de kracht te vinden die altijd al in jou aanwezig is geweest. Zo creëer je een toekomst die resoneert met jouw ware essentie en potentieel.

“Benieuwd naar meer? Klik hier om verder te lezen!

Holistictemple Art

Beste kunstliefhebber,

De verwondering en bewondering van de vrouwelijkheid, in haar meest natuurlijke en vloeiende vorm, vormt een diepe inspiratiebron voor mijn werk. Door deze bron van kracht en schoonheid spiegel ik zowel vrouwen als mannen aan om hun authentieke zelf te omarmen en in verbinding te komen met hun lichaam en de wijsheid die daarin besloten ligt.

Mijn intentie is om via mijn kunst mensen te inspireren om in zichzelf te geloven en hun eigen lichaam te gaan lezen als het wijste boek dat er bestaat.

Elk kunstwerk creëert een veld doordrenkt met liefde en zachtheid, waar anderen hun innerlijke kracht kunnen ontdekken en hun intuïtie kunnen volgen.

Ik streef ernaar een ruimte te bieden waar de energie van het leven vrij kan stromen en de thema’s die ons dagelijks worden gespiegeld, op een natuurlijke manier kunnen worden verwerkt.

Mijn passie voor kunst omvat een diepe verbinding met de natuur, zowel binnenin als om ons heen.

Hartelijk dank voor de aankoop van mijn kunst. Het vervult me met vreugde dat mijn werk een plek in jouw leven krijgt.

Ik hoop dat het je mag inspireren en vervullen met liefde en kracht.

Neem een kijkje in mijn winkel

om mijn unieke kunstwerken in verschillende formaten te ontdekken. Laat je inspireren door de schoonheid en diversiteit van elk stuk, speciaal voor jou met liefde gecreëerd.

MAAK HIER EEN AFSPRAAK

of bel voor een kennismaking gesprek
Stuur Whatsapp bericht

Ontvang een gratis meditatie