Vanaf moment 1 voelde ik de fijne energie van jou Janel. Zo in jouw element en zo krachtig als hoe je dit doet. De liefdevolle plek in mezelf is nog dieper geworden door dit moment. Er is een last van mijn schouders door deze critical alignment therapie die jij geeft. Altijd maar zorgen voor anderen en mezelf vergeten. Maar nu is het mijn tijd. Ik voel zoveel liefde voor mezelf en iedereen om me heen. Bedankt hiervoor! Ik ga zeker vaker aansluiten! Namasté.. 

 

Anoniem , Your Content Goes Here

Holistic Temple is one of a kind place. Janel is one of a kind person. 

The first time I was in touch with the place and this person, I had just begun with yoga and meditation. I will never forget this moment. It was magical for me and life changing. After meeting Janel, that definitely was a sign of the universe that I should get into spiritualism. 

Her energy and words have helped me a lot. I almost everyday remind myself of what she had told me.

Holistic temple is a save place for me, where I will always go back, especially in my hard times, where I know I will be healed for sure. Every time that I visit it, it’s a real blessing for me. 

Thank you, Janel, for being who you are, and for helping us with your beautiful energy and smile   HEALER 

Christina

Resentie raw cacao

Vol van karakter, en roept een wakkere sfeer in mij op, vergeleken ( ja we gaan vergelijken) met koffie, wat doorgaans deel van mijn ochtend ritueel was.

Is de cacao een zachtere aanwezigheid, welke wakkerheid oproept gepaard met warmte.

Koffie daarentegen met alle respect en dankbaarheid voor de plant en de boon, ervaar ik als een kracht dat trekt aan mijn kern, mij zo aanwakkert, met meer pit maar ook meer tax.

Elk heeft zijn/haar plek, voor mij cacao in de ochtend voor speciale werk en vergaderen gelegenheden heeft nu mijn voorkeur.

De smaak heeft iets van een bitter en tegelijkertijd wat zachts en vols, dit zal per streek waar de cacao gegroeid heeft verschillen en ik ben benieuwd om te ontdekken wat de subtiele verschillen zijn.

-Cacao: ” a side note ” door Vince.J-

Vince, Your Content Goes Here

Colibri moment 

 

Het Colibri moment van afgelopen zondag was magisch.

Het was voor mij de eerste keer, yoga en meditatie.

Ik wist niet wat ik kon verwachten. Gelukkig kon ik alles lekker loslaten en gewoon genieten.

De begeleiding en de prachtige woorden van Janel gaven een veilig gevoel en een prettige sfeer om dit voor de eerste keer te ervaren.        We waren met 7 vrouwen en was een intiem fijn clubje mensen. Er was ruimte om te delen.

Het voelde heel veilig.

Tijdens de meditatie voelde alles even goed en fijn en kon ik bepaalde gedachten loslaten.

Een ervaring om niet gauw te vergeten.

Bedankt lieve Janel voor wie je bent en voor je fijne energie.

Lisa, Your Content Goes Here

Opening your heart

Yesterday i met amazing energies and souls at the Cacao Ceremony in Workum, it was such a magical experience because everything felt right. 

The place was so beautful with the sunlight and all the gems  and vintage cups for the Cacao. 

It felt good right away. 

The moment we started i allready felt tension leaving my body and getting the ability to breath better and deeper. 

The ceremony really opened my heart, i connected with my inner child i already  saw her before we started meditating, which was something i haven’t experienced before. After the cup of Cacao(which i thank the native tribes for) I bawled up with tears, because as a child i allready noticed i was different, i felt more then others, i attached smells to moments i created my own stories with books i could’t read yet en more like that, but i also felt stuck into my being not realizing what i had in my power,  this made me sad allot and i did not know how to cope with it all.

It made me realise that after all that i went through, that the little me can be proud. She’s still standing, growing, learning and laughing and thriving. I’ve acomplisched so much allready that im suprised by my strenght sometimes. 

The criticial alignment part opened up my body for more space , being able to release tension and pain. Although it is a very emotional treatment i do love it because it brings me back to ME. No rush no tension no overthinking, just let it go and flow.

Thankyou my beautiful friend Janel and beautiful Lara for this moment of love. For the both of you this is your dream. And to me it is adapting to that love so i can follow mine.

Miranda
Your Content Goes Here
Your Content Goes Here, Your Content Goes Here

één op één cacao ceremonie in combinatie met Critical Alignment therapie. 

 

Ik voel mij uitgenodigd weer te voelen, mijn lichaam als thuis te zien.
Critical alignment in combinatie met de cacao ceremonie  heeft mij laten zien hoe mijn realiteit en mijn lichaam in connectie staan.
Voel ik mij veilig in mijn lichaam, in al mijn sensaties , dan voel ik mij veilig in de wereld.

Er vind veel heling plaats door puur te voelen, door delen van mijzelf weer toe te staan vol zachtheid. In plaats van het wegduwen van sensaties ze te integreren in mijn systeem en zo weer heel te worden en vol kracht in het leven te staan.

Critical alignment leert mij het observeren van wat gedachtes van een gevoel hebben gemaakt en te voelen wat het eigenlijk echt is wat er onder ligt. Door er weer naar te kijken met de ogen van een kind.

Het lichaam is zo wijs. Het leven valt te navigeren vanuit het voelen, het lichaam. mijn kracht en waarheid vind ik hierin terug. Balans tussen body mind and soul .

Janel begeleid vanuit een heldere zachtheid. Ik zou het beschrijven als een balans tussen yin en yang. Een duidelijke guidance vanuit waar ik mij in volle veiligheid over kan geven aan het process.

Een cadeau aan je zelf, een cadeau aan je ziel

Hannah

Transformatie coaching 

Hey lieverd, ik heb een recensie geschreven.? 

De prachtige reis die ik aan heb mogen gaan bij Janel de holistictempel heeft er echt voor gezorgd dat ik veel dichter in mezelf heb mogen komen, steeds dieper mag verbinden met mezelf.

Ik heb mogen ervaren dat de angst waar ik steeds voor weg rende dat ik die heb mogen voelen en daardoor ook minder angstig ben om in contact te komen met mezelf.

En dat ik steeds meer leer om pijn en trauma toe te laten waardoor ik weer kan stromen, los kan laten en mezelf de ruimte geef om weer open te gaan i.p.v te blijven hangen in oude overtuigingen. Zodat ik de liefde in mezelf steeds meer mag omarmen verwelkomen, dat er steeds meer zachtheid en openheid voelbaar is.

Ik heb echt mogen voelen dat er in mijn lichaam een zee vol liefde, sereniteit, rust, en vertrouwen aanwezig is, waar Janel mij in volledige overgave echt heel liefdevol naartoe heeft begeleid. Ik ben haar echt eeuwig dankbaar. Het heeft echt compleet mij leven veranderd. 

Wietske Beljon

Wietske, Your Content Goes Here

De middag was in magisch, intens, een oase van rust. De stilte wandeling was een hele fijne start van deze middag, achter elkaar aan liepen we richting de dijk. de terugweg met stof tot nadenken, wat het versterkte.

De critical alignment werd door Janel zo fijn begeleidt, dat ik tot een diepe rust kon komen. Stapje voor stapje steeds meer de ontspanning opzoeken, door de pijn heen. Blokkades werden doorbroken en emoties kwamen los. Ze mochten er zijn en het was goed. Samen met gelijkgestemden. Een magische ervaring welke ik wel vaker wil beleven!

Carla, Your Content Goes Here

Ik wilde altijd al een keer een Cacao ceremonie bijwonen. Ik heb altijd al interesse gehad in de Maya’s en hun rituelen en verhalen. 

Vooral nu de wereld naar mijn mening uit balans begint te raken is een cacao ceremonie erg fijn om weer dicht bij jezelf te komen en om even los te laten. 

Lara en Janel zorgde voor een vertrouwde en fijne sfeer binnen de groep. Het was een prachtige locatie deze keer met veel ruimte om je terug te trekken. 

Het eeuwenoude ritueel werd doormiddel van coachende opdrachten uitgevoerd. Al liggend werden er vragen gesteld waar je rustig diep van binnen over kon visualiseren. Vooral het liggen maakte het voor mij aangenaam. 

We kregen de mogelijkheid om wat dingen op te schrijven na het ritueel. In de groep kwamen veel emoties los. Verdriet, blijdschap, opluchting, etc. Al die emoties bij elkaar zorgde voor een bijzondere ervaring voor mij. 

We verbraken het ritueel doormiddel van dans. Ik hou van dans als ik gehuild heb dus dat was heerlijk. 

Toen volgende er een stuk critical alignment waar sommige mensen ook veel oud zeer in hun lichaam ervaarde wat heel bijzonder was om te zien.

Kortom het was een bijzondere avond. Je was in een groep maar toch was het een individuele opdracht en dat vond ik heel prettig.

Lydia

Critical aligment yoga bij de liefste en leukste Janel. 

Wat ben ik op een bijzondere wijze bij deze fantastische vrouw gekomen een heerlijke meditatie had ik bij haar gewonnen hierin hebben we de onzekerheid over mijn lichaam besproken. Janel rade mij aan om eens een paar lessen yoga mee te doen en gaf mee dat ik mij hierdoor veel vrijer kon voelen in mijn lichaam.

En WAUW wat ben ik blij dat ik heb mee gedaan, en nu vandaag weer 10 lessen heb bij besteld. De rust na de sessie heb ik elke week weer merkbaar nodig, de connectie met de groep waarin je alles kan en mag zeggen.

Famke 

Famke, Your Content Goes Here

Ik had zo’n pijn in mijn rug.

Ik had nog nooit van Critical alignment gehoord en vond het bijzonder, Janel legde eerst precies uit wat ze ging doen en hielp mij toen om te gaan liggen met de strip tussen mijn schouderbladen.

Ze drukte heel zacht mijn schouders tegen de mat en ineens voelde ik heel veel ruimte en begon er van alles te stromen.

Ik kreeg een heftige huilbui en dat is iets dat ik maar moeilijk toe kan laten.

Janel hielp me er doorheen en masseerde mijn kaken en het gebied rond mijn ogen.

De manier waarop ze dat deed was voor mij heel bijzonder, ik voelde haar oprechte aandacht en liefde. Dit maakte dat de tranen nog meer gingen stromen.

Ze bleef bezig met het ontspannen van mijn hoofd en schouders en uiteindelijk stopte het huilen.

Toen ik weer rechtop ging zitten merkte ik dat ik heel veel ruimte in mijn borst had gekregen.

Dat voelde ontzettend fijn.

We zijn nu bijna een maand verder en mijn schouders staan nog steeds naar achteren gericht wat mij in mijn borst nog steeds veel ruimte geeft en hierdoor stroomt het in mij veel beter.

Wat 1 behandeling al kan doen, echt bizar.

Daarnaast is de oprechte aandacht en liefde van Janel voor haar passie en de mensen om haar heen hartverwarmend. Ik beveel haar van harte aan.

 

 

Ellen Kooistra

colibri moment 

 

Ik heb een heerlijke en liefdevolle middag gehad, waarbij de ruimte was om je open te stellen. Voor mij was het dit de eerste begeleide yoga sessie. Janel weet met haar liefdevolle energie en zachtheid iedereen op zijn of haar eigen manier te begeleiden, waardoor het heel toegankelijk is voor beginners.

Zelf was ik hiervoor al een tijd bezig met self healing, zelfbewustzijn en dankbaarheid. Toen ik uitgenodigd werd voor dit evenement, ben ik er heel open ingegaan. Geen idee wat me te wachten stond. Tijdens de critical alignment yoga voelde ik dat je deze 3 dingen niet altijd alleen hoeft te doen, maar dat dit ook gedeeld mag worden. Janel zorgde dat deze warme liefdevolle deken en openheid over de groep viel. Hierdoor werden de emoties gedeeld en dit was fijn?
Het was voor mij een ontlading van emoties en ontspanning.

Daarnaast was El Cafetín in Workum, van eigenaar Horacio, de perfecte plek om tot rust te komen en in alle stilte het evenement te kunnen doen.

Bedankt voor deze mooie ervaring

 

Kris, Your Content Goes Here

Het Colibri moment van afgelopen zondag was magisch. Het was voor mij de eerste keer, yoga en meditatie. Ik wist niet wat ik kon verwachten. Gelukkig kon ik alles lekker loslaten en gewoon genieten. De begeleiding en de prachtige woorden van Janel gaven een veilig gevoel en een prettige sfeer om dit voor de eerste keer te ervaren. We waren met 7 vrouwen en was een intiem fijn clubje mensen. Er was ruimte om te delen. Het voelde heel veilig. Tijdens de meditatie voelde alles even goed en fijn en kon ik bepaalde gedachten loslaten. Een ervaring om niet gauw te vergeten. Bedankt lieve Janel voor wie je bent en voor je fijne energie. 

Lisa

Critical alignment yoga online 

Critical aligment yoga bij de liefste en leukste Janel. 

Wat ben ik op een bijzondere wijze bij deze fantastische vrouw gekomen een heerlijke meditatie had ik bij haar gewonnen hierin hebben we de onzekerheid over mijn lichaam besproken. Janel rade mij aan om eens een paar lessen yoga mee te doen en gaf mee dat ik mij hierdoor veel vrijer kon voelen in mijn lichaam.

En WAUW wat ben ik blij dat ik heb mee gedaan, en nu vandaag weer 10 lessen heb bij besteld. De rust na de sessie heb ik elke week weer merkbaar nodig, de connectie met de groep waarin je alles kan en mag zeggen. 

Famke 

Famke, Your Content Goes Here

De cacao ceremonie was een bijzondere ervaring! Janel en Lara waren goed op elkaar afgestemd en vulden elkaar perfect aan wat zorgde voor een warme, vrije en mooie sfeer! De cacao ceremonie was een totaal nieuwe ervaring voor mij, nog nooit eerder zoiets gedaan!

Het creëerde voor mij rust in m’n hoofd & lichaam. En een moment van helemaal in het NU zijn. Iets waar ik nu dagelijks aan terug denk, om ook in de drukte van het dagelijks leven terug te keren naar de rust die ik daar voelde en eigenlijk altijd in mij en jou is. Nieuwe ervaringen zijn altijd een verrijking, en deze ceremonie was dankzij Janel en Lara er zeker 1!

Renske , Your Content Goes Here

Hey lieve Janel,

Graag wilde ik je nog bedanken voor het mooie moment tijdens het retreat  bij ROEL. 

Regie over eigen leven  

Ik was net een mooi bericht voor Roel aan het schrijven, maar moest ook even aan jou denken. 

De opbouw in het weekend was voor mij echt precies goed. Ik heb gemerkt dat ik een weekend ben gegroeid van een stille, afwachtende jongen die niet bij zijn gevoel kon komen, naar een open jongen die weer echt even mocht voelen.

 Het hele weekend dacht ik:

 “Joh, dat gevoel komt toch niet!”

 Steeds was ik bezig met hele simpele dingen om maar niet te hoeven voelen. Ik ben erachter gekomen dat ik de afgelopen jaren een overlevingsmechanisme heb gecreëerd.

Dat werkte voor mij heel goed om te dealen met moeilijke situaties. Ik had mijn eigen gevoel zo ver weg gestopt dat ik niet meer wist hoe ik er überhaupt bij moest komen. 

Tijdens het weekend van Roel is er voor mij iets magisch gebeurd.

 Tijdens jouw meditatie en met jouw hulp, wist ik me over te geven aan mijn gevoel. 

Dat moment zal ik altijd met mij meenemen en koesteren. 

Ik ben je hier enorm dankbaar voor! Een hele dikke knuffel voor jou. Liefs Glenn

Glen, Your Content Goes Here

critical alignment yoga online

 

De yogales van Janel is heel bijzonder en onderscheid zich van elk ander soort Yoga.

Het leert mij om oude trauma’s die ik heb vastgezet in mijn lijf om deze los te laten.

Janel leert je op een rustige,ontspannen manier deze pijn los te laten en te transformeren  naar iets wat niet meer bij jou hoort.

Na en tijdens een les kun je je ontspannen, blij, open, emotioneel en onrustig of gespannen voelen.

Janel weet je op haar rustige manier je door al deze emoties heen te leiden en je te laten voelen dat deze emoties er allemaal mogen zijn.

Ze helpen je om te veranderen naar de persoon die je bent en wil zijn zonder al je opgebouwde bagage uit je leven.

Jolanda 

Yolanda, Your Content Goes Here

critical Alignment yoga. online 

 

Een bijzondere vorm van yoga waarbij je in contact komt met je hele zijn. Janel begeleidt dit zacht en liefdevol. En dat online??zeker een aanrader???

Liefs Jenny

Jenny, Your Content Goes Here
recensies Critical Alignment yoga

Ik had zo’n pijn in mijn rug.

Ik had nog nooit van Critical alignment gehoord en vond het bijzonder, Janel legde eerst precies uit wat ze ging doen en hielp mij toen om te gaan liggen met de strip tussen mijn schouderbladen.

Ze drukte heel zacht mijn schouders tegen de mat en ineens voelde ik heel veel ruimte en begon er van alles te stromen.

Ik kreeg een heftige huilbui en dat is iets dat ik maar moeilijk toe kan laten.

Janel hielp me er doorheen en masseerde mijn kaken en het gebied rond mijn ogen.

De manier waarop ze dat deed was voor mij heel bijzonder, ik voelde haar oprechte aandacht en liefde. Dit maakte dat de tranen nog meer gingen stromen.

Ze bleef bezig met het ontspannen van mijn hoofd en schouders en uiteindelijk stopte het huilen.

Toen ik weer rechtop ging zitten merkte ik dat ik heel veel ruimte in mijn borst had gekregen.

Dat voelde ontzettend fijn.

We zijn nu bijna een maand verder en mijn schouders staan nog steeds naar achteren gericht wat mij in mijn borst nog steeds veel ruimte geeft en hierdoor stroomt het in mij veel beter.

Wat 1 behandeling al kan doen, echt bizar.

Daarnaast is de oprechte aandacht en liefde van Janel voor haar passie en de mensen om haar heen hartverwarmend. Ik beveel haar van harte aan.

 

 

Ik had zo juist besloten deel te nemen aan haar critical alignment yoga online lessen. Voordat de eerste sessie startte, droomde ik dat mijn ruggenwervel vanuit twee helften terug naar 1 geheel werd gerepareerd, dat was zo bijzonder! De eerste twee sessie gebeurden er echter ‘ niets ‘ enkel wat opviel was dat mijn hondje heel onrustig was. Dit was voor mij een teken dat hij voelde dat er iets ging gebeuren. De 3e sessie was de energie van mijn hondje was anders, ik voelde: oké dit is het moment

Tijdens deze 3 de sessie heb ik een grote reis gemaakt. Door dat de strip precies op de atlas ( poort van de ziel en de ruggenwervel lag, voelde ik een grote shift doorkomen, daardoor kon ik alleen niet meer de les volgen haha. Maar enfin dit was precies wat moest gebeuren! Dit was het visioen uit mijn dromen!

Het was alsof Janel een kanaal vormde voor het Helen van mijn ruggenwervel. Ik voelde letterlijk alsof mijn menselijke deel versmolt met mijn grote multidimensionale zielen zijn. Ik ontving vanuit de licht wereld een inwijding in de kracht van de heelheid en in de dualiteit. Het was alsof alles op zijn plek viel. Als kind kon ik namelijk al de dualiteit waar nemen, voelen en met hen communiceren op aards en astraal niveau. Ik begreep tot op een diepere laag dat ik in het midden mag staan en de center mag zijn in deze lagen en de krachten om vanuit daar mijn missie te leven.

Wat hier echter nog voor nodig was, was het aanvaarden van de dualiteit als een eenheid. Het aanvaarden van het mens zijn, het goddelijke zijn en het aannemen van de moeder en vader energie je jouw eigen mannelijke en vrouwelijke energie kan aanvaarden, omarmen en betrachting.

liefs Carmen

recensie Critical Alignment yoga online en live

Critical alignment yoga online

Critical aligment yoga bij de liefste en leukste Janel.

Wat ben ik op een bijzondere wijze bij deze fantastische vrouw gekomen een heerlijke meditatie had ik bij haar gewonnen hierin hebben we de onzekerheid over mijn lichaam besproken. Janel rade mij aan om eens een paar lessen yoga mee te doen en gaf mee dat ik mij hierdoor veel vrijer kon voelen in mijn lichaam.

En WAUW wat ben ik blij dat ik heb mee gedaan, en nu vandaag weer 10 lessen heb bij besteld. De rust na de sessie heb ik elke week weer merkbaar nodig, de connectie met de groep waarin je alles kan en mag zeggen.

Famke

Een bijzondere vorm van yoga waarbij je in contact komt met je hele zijn. Janel begeleidt dit zacht en liefdevol. En dat online????????zeker een aanrader

Liefs Jenny

In zachtheid komen we online samen met wat er op dat moment is. De fijne en meditatieve stem van Janel nodigt me keer op keer uit om mee op reis te gaan in het landschap van m’n lieve lijf.

Ze helpt me om in m’n lichaam te zakken, wervel voor wervel. De ruimte die ik letterlijk en figuurlijk voel ontstaan tijdens de lessen ontroeren me, alsof er ballast verdwijnt en ik meer vrijheid in mezelf kan ervaren.

Ondanks de online setting, zet ze een hele veilige space neer en voelt ze heel dichtbij.

Loraine


Prachtig mens

bijzonder hoe je mensen kunt begeleiden in deze verschilde diepe lagen.

er is bij mij een ontzettende verschuiving geweest in mijn rug waardoor er letterlijk en figuurlijk nu meer ruimte is gekomen voor een vorm van liefde bij mezelf die ik altijd opgevuld heb met liefde buiten mezelf.

ik ben je zo enorm dankbaar voor dit prachtige cadeau waar ik mijn hele leven wat aan ga hebben

liefs Carla


nogmaals heel veel dank voor de bijzondere 3 dagen! Dit was voor mij de eerste stap om weer te leren voelen, heel bijzonder wat de effecten zijn van o.a. critical allignment yoga. Ik heb strip meteen gebruikt al en merk echt een soort verlichting, het voelt goed. Ik ga er zeker mee door.

Heel veel liefs, Rick

ceremonie

Lieve Janel,

Wat heb ik een mooi kado mogen ontvangen, en wat ben ik dankbaar dat ik niet alleen zo’n lief gebaar van mijn vriendin krijg. Maar dat jij dit voor ons mocht hosten.

Wat schitterend dat jij dit soort speciale momenten mag creëren. Ondanks dat dit de eerste keer is in deze setting hoop ik dat er nog velen mogen volgen, want dit was super leerzaam, verbindend, transformerend, liefdevol en vol liefde.

Laura en ik gaan een wellicht turbulente tijd tegemoet, maar dit is zeker iets waar we samen kracht uit kunnen halen. Je hebt vandaag een bijzonder moment gecreëerd en daar wil ik je ontzettend graag voor bedanken.

Dus: bedankt! Lieve Janel, voor je geweldige guidance vandaag!

Groetjes van Kev en Laura


Opening your heart

Yesterday i met amazing energies and souls at the Cacao Ceremony in Workum, it was such a magical experience because everything felt right.

The place was so beautful with the sunlight and all the gems and vintage cups for the Cacao.

It felt good right away.

The moment we started i allready felt tension leaving my body and getting the ability to breath better and deeper.

The ceremony really opened my heart, i connected with my inner child i already saw her before we started meditating, which was something i haven’t experienced before. After the cup of Cacao(which i thank the native tribes for) I bawled up with tears, because as a child i allready noticed i was different, i felt more then others, i attached smells to moments i created my own stories with books i could’t read yet en more like that, but i also felt stuck into my being not realizing what i had in my power, this made me sad allot and i did not know how to cope with it all.

It made me realise that after all that i went through, that the little me can be proud. She’s still standing, growing, learning and laughing and thriving. I’ve acomplisched so much allready that im suprised by my strenght sometimes.

The criticial alignment part opened up my body for more space , being able to release tension and pain. Although it is a very emotional treatment i do love it because it brings me back to ME. No rush no tension no overthinking, just let it go and flow.

Thankyou my beautiful friend Janel and beautiful Lara for this moment of love. For the both of you this is your dream. And to me it is adapting to that love so i can follow mine.

liefs miranda

recensie evenementen & retraite

Lieve Janel, dankjewel voor deze prachtige reis ik ben geraakt en dat heb je gezien. Enorm dankbaar dat ik mocht voelen dat het oké was en dat het is goed is zoals het is. Dank dat je me weer hebt leren voelen.

charlotte