laat jezelf mee nemen tijdens de liefdevolle reis in verbinding met de raw Cacao spirit uit Mexico.

kom thuis bij jezelf.

In iedereen schuilt een innerlijke liefdevolle kracht. en Dankzij de liefdevolle spirit van de raw cacao kun jij vanuit een ontspannen staat weer sterk in verbinding komen met jou innerlijke wereld en je hart.

tijdens deze reis werken we samen met het prachtige plant medicijnen waardoor jij een sterke brug zult kunnen Creëren met jou innerlijk wereld body , mind , soul . de plek in jezelf waar jij volledig in jouw innerlijke kracht kunt gaan staan in alle openheid. de magische plek in jezelf waar jij je authentieke zelf kunt ervaren en volledig kunt belichamen. je zult weer een diepe verbinding Creëren met jou gevoelens intuïtie en innerlijke stem en wijsheid. en je zult antwoorden ontvangen op jou diepste vragen.

waneer we weer leren voelen kunnen we ook onze innerlijk stem volgen zonder twijfel

 

Tijdens deze cacao ceremonie zul je weer terug bewegen naar jou innerlijke Alignment die in lijn licht met jou levens pad. er wordt vanuit een ontspannen bewegenings vorm bewogen naar jouw waren kern en vanuit daar losgelaten van dat geen wat jouw niet meer dient met zachtheid en liefde . Zo kun je belemmerende gedachten, vastgeroeste overuitingen en patronen voor goed worden los gelaten laten en getransformeerd. .

Wanneer je hebt los gelaten van het verleden en echt weer kunt voelen waar je nu op dit moment! ‘ de werkelijke plek in jezelf waarin je jouw innerlijke kind in je draagt en in verbinding tot jouw omgeving! waneer je er werkelijk bewust van wordt waar het lichaam is kun jezelf bevrijde van alles wat jouw niet meer dient. en kun jij jouw liefdevolle prachtige waren zelf volledig belichamen en de liefdevolle kracht in jezelf voelen om volledig te stralen! en is het verleden alleen nog maar een plek om van te mogen leren maar niet langer meer de plek die ons klein houd en onze levens energie stagneert.

Dankzij deze ultieme heart body and soul opener in combinatie met Critical Alignment yoga ( en eventueel bij passende behandelingen) kun jij je echt gaan verbinden met je authentieke jezelf, jouw lichaam en intuïtie. een prachtige reis waardoor jij weer volledig in je kracht mag komen te staan.

Dankzij deze sessie in combinatie met de rauwe cacao kun jij meer antwoorden en inzichten krijgen in jezelf en jouw leven. Je krijgt meer energie van de cacao en creativiteit kan weer gaan stromen.

Waarom rauwe cacao?

Eeuwen geleden maakten de Maya’s al een krachtig magisch drankje van rauwe cacao. Het werd gebruikt voor rituelen en ceremonies. Het werd gezien als een drank van de goden. Het dient als ultieme hartopener om volledig te kunnen verbinden met de meest krachtigste spirits van de natuur. ze zal je diepe inzichten brengen en de weg naar je hart en innerlijke stem vrij maken zo dat jij nog sterker met jezelf kunt verbinden.

De werking van cacao is herontdekt en wordt nu gezien als super food. Rauwe cacao zit namelijk bomvol vitamines, mineralen en verhoogt de doorbloeding. Het kan jouw lichaam helpen helen, ontgiften en geeft een enorme boost aan jouw immuunsysteem!

Daarnaast zorgt cacao voor een euforisch gevoel. Dit komt door het stofje serotonine, ook wel het gelukshormoon! Verder zit er in rauwe cacao tryptofaan, dat van nature je stemming verbetert, stress vermindert en helpt ontspannen. Dan is er nog fenylethylamine, een lichaamseigen stof dat het gevoel van liefde en verliefdheid kan geven.

Magnesium zit ook in de rauwe cacao wat een boost geeft aan je spieren en de overdracht van zenuwprikkels. Naast rauwe cacao zitten er ook kruiden in zoals pure cayennepeper die de cacao nog beter haar werk laten doen. Kortom, een super krachtig kopje vol liefde en ontzettend veel gezondheidsvoordelen!

De cacao die ik tijdens mijn ceremonies gebruiken komt uit Mexico.

mijn dierbaren sjamaan vriend waar ik mijn aller eerste cacao cermonie 6 jaar gelden van mocht ontvangen in Australië werkt samen met een prachtige familie farm in Mexico waarvan de cacao farm al generaties lang in familie beheer is.

Door dat mijn verbinding zo dichtbij staat weet ik waar dit plant medicijnen vandaan komt en dat het eerlijk en puur is en dat het met veel liefde wordt verbouwd geplukt, vermalen en vervoerd vanuit Mexico naar Nederland. En dat iedereen een eerlijk prijs ontvangt voor het werk en dat de mensen veel liefde in de plant stoppen waardoor de spirit van de raw cacao haar meest liefdevolle vorm kan aan nemen, en dit is zo voelbaar tijdens de verbinding met de raw cacao.

de smaak van de raw cacao is warm , krachtig en aards vol kruidig met een fruitige zachte aroma na smaak.

 

We starten elke ceremonie met voorstellen,

Aansluitend wordt er verteld over de rauwe cacao en deze daarna ritueel met de intentie gedronken.

tijdens de ceremonie plaatsen je een intentie vanuit je hart voor jou innerlijke reis. dit mag en kan alles zijn wat jij jezelf in dit leven toewenst ‘ we verbinden vooral met het gevoel wat jij jezelf toewenst en graag mee zou willen verbinden in het heden en de toekomst’ vanuit daar zul je de dingen manifesteren die voor jou bedoeld zijn.

we zullen starten met een liefdevolle meditatie die in Alignment licht met jou hart en energie.

daarna zal ik verschillende tools en behandelingen inzetten die sterk verbinden met jou persoonlijke reis. deze tools zal ik inzetten om jou vanuit de meest liefdevolle en ontspannen manier te begeleiden de tools zullen jou ondersteunen en verbinden met jouw waren authentieke prachtige zelf die in Alignment zijn met jou lichaam, geest en ziel. en die jouw zullen ondersteunen in jouw levens pad en spirituelen reis.

We belopen het pad naar jouw innerlijke prachtige zelf waarin je de liefdevolle ruimte zult ervaren en voelen om te kunnen helen en het geen te mogen omarmen waar meer verbinding mag ontstaan.

het kan soms een emotionele ervaring zijn, maar wees niet bang ik ondersteun je met alle liefde tijdens deze innerlijke reis.

en alle tranen die mogen stromen zijn de wasmachine om jou prachtige ziel weer thuis te kunnen verwelkomen in jouw innerlijke temple.

Deze sessie is voor iedereen die een liefdevolle innerlijke reis wilt ervaren of samen met iemand waar je van houd en graag wilt leren om met een open hart met elkaar en jezelf te verbinden.

De investering in jezelf bedraagt

222
 • 1 op 1 cacao ceremonie in combinatie met Critical Alignment therapie & soundhealing & raiki.
 • 2 uur

De investering in jezelf samen met iemand waar je van houd bedraagt

290
 • een liefde volle transformatie met iemand waar je van houd . Cacao ceremonie & Critical Alignment therapie &soundhealing & raiki
 • 2 uur

De investering in jezelf bedraagt

77
 • groten evenementen
 • liefde volle transformatie workshop.
 • Cacao ceremonie & Visualisatie hypnose vorm & journalen & Critical Alignment therapy & leren Manifesteren lichamelijk en geestelijk & soundhealing & reiki
 • liefde vol verbinden met een prachtige groep mensen
 • 2 uur 30 min

De investering in jezelf samen met de mensen waar je van houd bedraagt

77
 • in te huren voor retreates of ceremonies
 • small groups
 • minmaal 6 personen
 • Maximaal 20 personen
 • € 0,30 reiskosten per km
 • een liefdevolle transformatie reis in groeps vorm. mogelijk in verbinding samen met anderen tools en behandelingen.
 • 2 a 3 uur

MAAK HIER EEN AFSPRAAK

of bel voor een kennismaking gesprek
Stuur Whatsapp bericht