èèn op èèn sessie en trajecten.

Een reis speciaal gecreëerd voor jou in verbinding met krachtigen liefdevolle lichaam gerichte tools

Tijdens deze bijzondere reis zul je begeleid worden naar een helder en puur zelfbeeld. Het is een innerlijke ontdekkingsreis waarin je jouw beschermings lagen kunt gaan leren om armen en daarin de weerspiegeling van jouw ware essentie zult leren ontvangen. Door de diepere beweging die ontstaat zowel in het lichaam als in de verbonden ademhaling en in de gedachten , zul je steeds dieper verbinden met je hart en ziel.

Deze reis biedt ruimte om met een open blik en een open hart naar jezelf te kijken en naar het leven dat je tot nu toe hebt bewandeld. Het stelt je in staat om negatieve overtuigingen, pijnen, oude overlevingspatronen of onverwerkte ervaringen uit het verleden op een nieuwe manier te benaderen en te leren hoe jij jezelf hier in zou willen dragen. .

Tijdens de ceremonie zullen verschillende lichaamsgerichte en spirituele oefeningen worden gecombineerd, die passen bij jou nu in het moment en goed aansluiten bij jouw innerlijke reis.

Het is belangrijk dat je met een open blik, een open hart en zo min mogelijk verwachtingen begint aan deze reis. En voel wat jou innerlijke beweeg reden is waarom jij aan deze reis samen met mij begint ? De intentie zie jij in je hart mee draagt , zal zich verbinden tijdens de ceremonie en zal jouw in verbinding brengen met jouw ware essentie.

Alle ceremonies en trajecten zijn gericht op transformatie en het ontwaken van jouw zelfgenezend vermogen en innerlijk weten. Na de ceremonie zul je zelf kunnen voelen welke impact de tools op jou hebben gehad en hoe ze je kunnen blijven ondersteunen in jouw verdere reis. Je zult bewust worden van wat je te doen staat om jezelf op steeds diepere lagen te leren kennen en vastzittende stukken in beweging te brengen. niet langer jezelf vast zetten in het verleden maar gaan leven in het moment!

Ik wil met je delen dat je nooit afhankelijk bent van de facilitator, maar jij draagt zelf de kracht om jouw reis voort te zetten. En ik ondersteunen en spiegel je hier in met liefde en puurheid.

Gedurende drie uur zullen we aandacht besteden aan je ziel en het prachtige lichaam dat je terugbrengt naar een natuurlijke beweging op de diepste lagen. Je zult je licht laten schijnen op de lagen en muren die je om je heen hebt gecreëerd. Hierdoor ontstaat er een diepe transformatie en kun je werkelijk voelen en zien wie je in essentie bent, en hoe de wereld om je heen een weerspiegeling wordt van jouw zelfliefde en de beweging vorm die bij jouw past.

Ben je klaar om jezelf te omarmen in jouw ware essentie en de magie van innerlijk weten en de ervaringen om je heen te ervaren en belichamen?

Laat jezelf verwelkomen op deze transformerende reis, waar je ontvangt wat je nodig hebt en ontdekt wat het leven jou te bieden heeft na het ervaren van deze reis.

wat je kan verwachten?

Waneer jij in de reis Stapt van jouw innerlijke reis van zelfontdekking en transformatie. In een liefdevolle en veilige omgeving ontvang ik je voor een 1-op-1 ceremonie, waar alles de ruimte krijgt om zich te ontvouwen. Vertrouw op je gevoel en open je voor het onbekende. Samen bewegen we door jouw innerlijke stukken die diep verbonden zijn met jouw levenspad.

Ik creëer een ondersteunende ruimte waarin jij je gezien, gehoord en gesteund voelt. Onverwachte situaties kunnen zich voordoen, maar weet dat ik er voor jou ben om je te begeleiden. Emoties en pijnpunten kunnen naar boven komen, maar met externe steun leer je luisteren naar je innerlijke stem.

Diepe inzichten en wijsheid komen naar boven, verweven met jouw innerlijke weten en krachtveld. Ontdek je ware essentie en leer jezelf steeds meer liefdevol omarmen. Vertrouw op jezelf en begrijp hoe je jouw levensenergie kunt activeren en ontwaken in verbinding met jouw krachtveld.

Het hele proces is jouw eigen reis, ondersteund door de facilitator en het ( plantmedicijn dit kan waneer het passend is maar hoeft niet om het resultaat de behalen ) We sluiten af met passende oefeningen om een sterke verbinding te creëren met de elementen om je heen en in jezelf, gevolgd door een maaltijd. Stap met beide benen op de grond naar huis, voorzien van handvatten om jouw proces voort te zetten.

Gun jezelf deze versterkende innerlijke reis en ontdek de kracht en wijsheid die in jou schuilt.

welke tools zet ik in tijdens de behandeling ?

( alles is bespreekbaar wat passend voelt en wat niet )
 1. Critical Alignment Yoga: Verken je lichaam, activeer je levensenergie en leer effectief omgaan met beschermingsmechanismen zoals vluchten, bevriezen, verdoven en vechten. Ontdek diepere lagen van spanning, bevrijd jezelf en creëer balans voor een veerkrachtig leven.
 2. Cacao Ceremonie: Verbind je met je hart en opent een ruimte voor vreugde en liefdevolle energie.
 3. Reiki: Brengt balans en helende energie, bevordert ontspanning en welzijn.
 4. Ademhalingswerk: Leer bewust ademen om stress te verminderen en vitaliteit te vergroten.
 5. Innerlijk kind healing geneest emotionele wonden uit onze kindertijd, herstelt evenwicht en bevordert zelfliefde en zelfacceptatie
 6. Emotional Release. Bevrijd emotionele blokkades en creëer ruimte voor innerlijke groei en genezing.
 7. Spiegelwerk: Ontdek jezelf en transformeer belemmerende overtuigingen door middel van zelfreflectie.
 8. Soundhealing: Ervaar diepe ontspanning en harmonisatie door middel van helende geluidstrillingen.
 9. Blue Lotus Ceremonie: Bevorder innerlijke rust en spirituele verbinding met de kalmerende kracht van de blauwe lotus.
 10. Rapé Ceremonie: Reinig en focus je geest met behulp van traditionele, kruiden uit Mexico .
welke behandelingen spreken jou gevoel

en innerlijk weten het meest aan?

Critical Alignment Yoga: Geschikt voor mensen die hun lichaam beter willen leren kennen, hun levensenergie willen activeren en willen leren omgaan met beschermingsmechanismen.

Reiki: Geschikt voor mensen die balans willen brengen in hun energie, ontspanning nodig hebben en helende ondersteuning zoeken.

Ademhalingswerk: Geschikt voor iedereen die stress wil verminderen, vitaliteit wil vergroten en bewust ademhalen wil integreren in hun leven.

Innerlijk kind healing is voor iedereen die emotionele wonden uit hun kindertijd wil helen en een dieper gevoel van evenwicht, zelfliefde en zelfacceptatie wil ervaren.

Emotional Release Behandeling: Geschikt voor mensen die emotionele blokkades willen loslaten, innerlijke groei willen bevorderen en genezing willen ervaren.

Spiegelwerk: Geschikt voor diegenen die bereid zijn tot zelfreflectie, belemmerende overtuigingen willen transformeren en persoonlijke groei willen stimuleren.

Soundhealing: Geschikt voor mensen die diepe ontspanning, harmonie en innerlijke balans willen ervaren door middel van helende geluidstrillingen.

plantmedicijn in overleg

Cacao Ceremonie: Geschikt voor diegenen die hun hart willen openen, vreugde willen ervaren en meer liefdevolle energie willen cultiveren.

Blue Lotus Ceremonie: Geschikt voor degenen die op zoek zijn naar innerlijke rust, spirituele verbinding en de kalmerende kracht van de blauwe lotus willen ervaren.

Rapé Ceremonie: Geschikt voor mensen die geestelijke reiniging, focus en spirituele verdieping zoeken met behulp van traditionele snuifmiddelen.

Houd er rekening mee dat de geschiktheid van elke behandeling voor een individu kan variëren. Het is altijd het beste om contact op te nemen met mij na dat je het hebt door gelezen en hebt ingevoeld welke behandeling je nu momenteel het meeste aanspreken dit zullen we samen bespreken na aanleiding van je verhaal zo dat ik op maat specifiek advies. kan geven wat het best bij je past.

1 op 1 sessie

222
 • 3 uur 1 op 1 reis
 • critical alignment tools voor thuis gebruik
 • 10 x uur online groepsles critical alignement yoga online
 • 1 behandeling en 10 x online les

2 a 3 maanden traject

880
 • Transformatie reis 1
 • critical Alignment tools strip en matje voor thuis gebruik.
 • 10 x online groeps les Critical Alignment Yoga
 • meditaties en online videos voor thuis gebruik.
 • 2 x 3 uur een combinatie van behandeling live of online die aansluiten bij jou persoonlijke reis en transformatie
 • twee keer 1 uur online coaching via zoom
 • 2 a 3 maanden

De investering in jezelf bedraagt

1400
 • Transformatie reis 3
 • critical Alignment tools alle tools voor thuis gebruik
 • 10 x online groepsles Critical Alignment Yoga
 • meditaties en online videos voor thuis gebruik.
 • 4x 3 uur behandeling een combinatie van behandeling live of online die aansluiten bij jou persoonlijke reis verbinden met jou waren essentie.
 • 3 x 1 uur online coaching
 • 3 a 5 maanden

De investering in jezelf bedraagt

1999
 • Transformatie reis 2
 • critical alignment tools matje, strip voor thuis gebruik
 • 10 x online groeps les Critical Alignment Yoga
 • meditaties en online videos voor thuis gebruik.
 • 6 x 3 uur een combinatie van behandeling live of online die aansluiten bij jouw persoonlijke reis terug naar jouw authentieke zelf
 • 4 x 1 uur online coaching via zoom
 • 6 a 8 maanden