Transformatie fotoshoot

Ik leg jullie graag met veel liefde uit wat onze transformatie fotoshoot inhoudt en wat het precies voor jou kan betekenen.

Je hebt het vast wel eens meegemaakt dat je een fotoshoot hebt waarin je wordt opgemaakt en je haar wordt gedaan en je vervolgens helemaal niet meer jezelf voelt. Je voelt je niet vertrouwt en je voelde totaal niet de ruimte om jezelf volledig open te stellen of te kunnen verbinden met de ander.

Vervolgens werden er foto’s van je/ jullie gemaakt en ontving je de foto’s, maar herkende je jezelf er totaal niet in of kon je er totaal niet in zien wat voor speciale liefdevolle verbinding jullie hebben. En wellicht bracht het zelfs je/jullie zelfbeeld naar beneden.

Of misschien ken je zelfs wel dat gevoel dat je het niet eens durfde om op de foto gezet te worden, omdat je zo vaak hebt gehoord dat je niet mooi genoeg bent of het niet waard bent om mooie foto’s van jezelf te mogen laten maken.

En precies daarom, om die reden, hebben wij deze transformatie fotoshoot speciaal voor jou/jullie gecreëerd.

Wij zijn van mening dat iedereen mooi en uniek is en dat iedereen prachtig op de foto kan staan!

Het gaat er vooral om dat jij/ jullie je veilig en vertrouwd voelt om je open te stellen. Tijdens de transformatie fotoshoot werk ik samen met een prachtig liefdevol professioneel team.

En Deze dag draait helemaal om jou/jullie! Zodat je daadwerkelijk de veilige en verbonden ruimte voelt waardoor je je hart kunt openen en weer volledig kunt gaan stralen van binnenuit naar buiten toe.

Het wordt tijd dat mensen je/jullie waren prachtige kleuren mogen zien stralen.

Samen werken met een professionele liefdevol team

Door veel jaren werkzaam te zijn in de fashion industrie heb ik meer dan ooit geleerd hoe belangrijk het is dat mensen zich veilig voelen. Dat de verbinding vanuit liefde nodig is met de mensen die als team om je heen staan, zodat je je als mens kan openstellen en de compleet veilige ruimte kan voelen om vervolgens je prachtige waren unieke ‘zijn’ te kunnen laten stralen.

Wij vinden dat het tijd is om daadwerkelijk een liefdevolle ruimte te creëren die voor iedereen bedoeld is.

Ruimte waar jij je zo veilig in voelt dat je langzaam je hart durft te openen en die verbinding gaat voelen met je innerlijke kracht en magische kleuren die tot uiting mogen komen naar buiten.

Een prachtig uniek mooi dag waar je ziel weer de volledige ruimte ontvangt om te mogen stralen en zichzelf mag laten zien zonder schaamte en oude gedachten s.

Ik neem je even mee in de beleving van deze prachtige dag die volledig om jou draait.

We zullen de dag beginnen met een prachtige unieke ceremonie speciaal voor jou/jullie zodat je de verbinding zult voelen met jouw ware authentieke prachtige zelf. en daarin de sterke verbinding met jezelf en de ander weer volledig zult voelen vanuit je hart.

Ik zal de tools inzetten die echt bij jouw/jullie innerlijke reis en levens pad aansluiten.

Dit gebeurt in combinatie met de behandelingen die bij je/jullie passen waaronder critical Alignment therapie, ademhaling therapie, cacao ceremonie, Reiki en Soundhealing onder begeleiding van een meditatie/ channeling die eveneens speciaal is gecreëerd voor jou/jullie en nog zo veel meer!

Deze prachtige en krachtige behandeling zal er voor zorgen dat je loslaat vanuit zachtheid in een complete overgave, je zult leren om de zorgen, stress en de spanning van je schouders en je lichaam af te laten glijden.

De spanning die we vaak onbewust al jaren lang vasthouden in ons lichaam. Doordat we de dag zullen starten met een liefdevolle transformatie reis zal de spanning en de zenuwen de liefdevolle ruimte ontvangen om te kunnen transformeer naar openheid, verzachting en verbinding waardoor wij jou/jullie waren licht vast kunnen leggen in prachtige unieke beelden.
Door in deze behandeling samen te verbinden met het team om je heen zullen we een vertrouwenveld creëren waarin je je zo veilig voelt dat je het gevoel zult ervaren dat je deze mensen al jarenlang om je heen hebt. Dit gevoel zal ervoor zorgen dat wij jou op de foto kunnen zetten zoals je dat werkelijk bent.

Een prachtig mooi uniek mens.

De foto’s die je zult ontvangen zullen een levenslange herinnering zijn van een magische dag. een weerspiegeling van jou ware ziel.

Ook zijn de foto’s goed te gebruiken voor je website en wanneer je straalt en je waren authentieke zelf in beeld wordt vast gelegd zullen de fotos voor je gaan werken en zul je in verbinding worden gebracht met de mensen en klanten die passen bij jou levensreis en pad.


Wat ontvang je tijdens de transformatie fotoshoot?

We zullen samen de dag starten met een unieke liefdevolle transformatie reis naar jouw/jullie authentieke prachtige magische zelf.

Daarna neem ik je mee in een knip of styling behandeling voor je haar. Speciaal voor jou zal ik met veel liefde en jarenlange kennis een uniek kunstwerk voor jou creëren, die echt bij je past die de vorm van je gezicht nog meer naar het licht zal brengen of misschien juist nog meer zullen verzachten. Ik zal een kapsel voor je creëren waarin je jezelf echt zult herkennen en die jou nog sterker vanuit liefde in verbinding zal brengen met jouw innerlijke wereld. ( in overleg )

Vervolgens zal ik of een anderen make-up artist een look voor je creëren die echt past bij jouw prachtige gezicht en jouw persoonlijkheid. Een look die jou laat stralen en zal verbinden met alles wat je in je hebt. Samen bundelen wij onze prachtige kunstwerken om jou volledig te kunnen verbinden met jouw prachtige uiterlijk.

Ik stel je even voor aan de allerliefste en getalenteerde fotograaf Jordi
Ik heb met veel fotografen gewerkt, maar er zijn er maar weinig zoals hij. De manier hoe Jordi te werk gaat is super speciaal en authentieke en hij verbind met zo veel liefde en zachtheid, hij laat mensen zo veilig en op hun gemak voelen dat ze zichzelf langzaam openen durven te stellen en hun waren prachtige magische authentieke zelf laten zien voor de camera.
bij heb verdwijnt de camera waardoor de meest prachtige beelden ontstaan .
Samen als team zien wij jou/ jullie voor wie je daad werkelijk bent en zullen wij jou liefdevol begleiden deze dag zodat je volledig in je liefdevolle kracht zult gaan staan en daar volledig in kun gaan stralen.
Samen als team zullen wij er samen met jou voor zorgen dat je in verbinding komt een grijze gebied, de blinde vlekken in jezelf , oftewel de zelfliefde het echt kunnen zien en voelen van jou authentieke zelf die we vaak zelf niet meer in onszelf zien of voelen of konden vinden.
Het totaalplaatje van het gehele team zal voor zorgen dat elke keer als jij naar de foto’s kijkt jij je weer herinnert wie je daadwerkelijk bent.

Resultaat

Prachtige unieke fotos die verbonden zijn met jou waren authentieke zelf

Een innerlijke transformatie healing die jou in verbinding brengt met jou waren unieke zijn.

Een uniek en professionele team om je heen

Een magische dag speciaal voor jou.

Een dag die het gevoel van zelfliefde laat bloeien.

Een cacao ceremonie of Critical Alignment therapie of ademhalings therapie reiki en soundhealing,of cacao ceremonie door 1 of meerdere behandelingen te verbinden zul je diepe inzichten ontvangen hoe jij je levens pad vanuit liefde en zachtheid kant bewandelen en hoe je daar de liefdevolle ruimte in kunt gaan nemen om volledig te gaan strale. .

Professionele fotograaf

Professionele visagist en hairstylist.

Professional styliste ( Extra optie tegen betaling )

de keuzen uit 3 verschilden opties

2 & 3 zal er een lunh verzorgt worden. voor maximaal 4 personen.

in overleg is er heel veel mogelijk dus heb je een leuk idee of bepaalden wensen deel ze en dan kunnen we samen kijken hoe we de meest magische dag speciaal voor jou/jullie kunnen creëren

De investering in jezelf bedraagt

660
 • Transformatie ceremonie 1 persoon
 • Transformatie reis terug naar jouw authentieke unieke prachtige zelf. tijdens deze reis zet ik de tools in die bij jou persoonlijke reis passen om jou innerlijke kleuren de liefdevolle ruimte te geven om volledig te kunnen Stralen op de foto.
 • 1 look make-up & haar
 • fotograaf
 • locatie naar keuzen ( waneer er kosten aan de locatie zijn verbonden worden die verrekend boven op de prijs in overleg )
 • 3 a 4 uur
 • reis kosten 0,30 per kilometer

De investering in jezelf samen met iemand waar je van houd bedraagt

880
 • Transformatie ceremonie met iemand waar je van houd of waar je mee samen werkt.
 • Transformatie reis terug naar jullie authentieke unieke prachtige zelf, tijdens deze reis zet ik de tools in waar door jullie in alle openheid en puurheid met elkaar verbinden. waardoor de liefdevolle weerspiegeling ontstaat op de foto's van jullie pure liefde of vriendschap.
 • 1 look make-up & haar
 • locatie naar keuzen ( waneer er kosten aan de locatie zijn verbonden worden die verrekend boven op de prijs in overleg )
 • 3 a 4,5 uur
 • reis kosten 0,30 per kilometer

De investering in jezelf met de mensen waar je van houd, of het groeien van jouw bedrijf bedraagt

1100
 • transformatie foto shoot samen met familie of voor werk
 • make-up & haar in overleg
 • Transformatie reis terug naar jullie authentieke unieke prachtige zelf, tijdens deze reis zet ik de tools in waar door jullie in alle openheid en puurheid met elkaar zullen verbinden. waardoor de liefdevolle weerspiegeling ontstaat op de foto's van jullie pure liefde of vriendschap of de transformatie die mensen zijn ondergaan op retreate. deze foto shoot is daarom ook geschikt voor families of groepen van retreate.
 • locatie naar keuzen ( waneer er kosten aan de locatie zijn verbonden worden die verrekend boven op de prijs in overleg )
 • 1 look haar & make-up Graag willen we van te voren weten hoe veel mensen deel nemen.
 • 6 uur
 • reis kosten 0,30 per kilometer

MAAK HIER EEN AFSPRAAK

of bel voor een kennismaking gesprek
Stuur Whatsapp bericht