Evenement

Cacao ceremonie in combinatie met begeleide meditaties, visualisaties (hypnose ervaring), Journaling, Critical Alignment Yoga, Reiki en Soundhealing. Lara van Samen de Praktijk & Janel van de Holistic Temple zullen jullie tijdens dit evenement ontvangen op een prachtige locatie in het prachtige Friesland in het kleine dorpje Lekkum.

Samen met jullie gaan wij op deze dag vanuit liefde, zachtheid, dankbaarheid en diepe ontspanning loslaten van alles wat ons niet langer meer dient. We creëren een liefdevolle en veilige ruimte, zodat je alle liefde kunt ontvangen die voor jou bedoeld is.

Dit gebeurt in een veilige omgeving die wij speciaal voor jullie creëren. Waardoor jij de ruimte zult voelen om vanuit dat gevoel van veiligheid een liefdevolle verbinding met jezelf kunt creëren, van waaruit je mag gaan leren voelen welke spanning je mag gaan loslaten. Stapje voor stapje, laagje voor laagje loslaten en verdiepen. Waardoor je de spanning, angsten en blokkades van je lichaam af kunt laten geleiden vanuit een complete overgave. Vanuit een diepe ontspanning en zul je jouw prachtig hart weer de veilige ruimte kunnen geven om vanuit liefde en dankbaarheid te openen naar jezelf en de wereld om je heen ?

De Spanning die vaak al voor jarenlang opgeslagen in het lichaam en onze mind zit zijn we vaak ons niet bewust van. Wel is het vaak wel voelbaar in het dagelijks leven. We zullen tijdens deze dag langzaam loslaten en transformeren naar een vrij, open, verbonden en ontspannen gevoel. De muren zullen steeds meer zaken en oplossen waardoor er steeds meer ruimte en verbinden zal ontstaan. Vanuit dat gevoel van ruimte en een liefdevolle verbinding zul je leren hoe je je hart kunt blijven openen. Hoe je sterk in verbinding kunt blijven met jouw innerlijke kracht en jouw innerlijke stem. Je zult leren om niet langer op slot te gaan of te verharden op momenten in je leven dat de spanning toe neemt.

We gaan verzachten.

Tijdens deze prachtige en liefdevolle reis zal er een liefdevolle transformatie plaatst vinden vanuit body, mind and soul. Je leert om vanuit complete overgave en zachtheid sterk te verbinden met jouw gevoel. Je mag gaan ervaren hoe prachtig jij bent, alleen al door te ‘zijn’ en alle dromen te voelen die in jouw leven.

We nemen je mee en leren je in dit proces te voelen. Je mag voelen waar jij de focus weer mag leggen en echt vanuit je hart mee wilt verbinden. Je mag voelen wat je vanuit liefde wilt laten groeien en hoe jij dit wilt doen. Dat kan van alles zijn. Bijvoorbeeld op gebied van jouw persoonlijke groei, de verbinding met jezelf en de mensen om je heen. Het kan het leren loslaten zijn van bijvoorbeeld angsten of juist meer willen voelen en kunnen verbinden met jouw innerlijke liefdevolle kracht zodat je de stappen durft te zetten om jouw dromen werkelijkheid te maken. Deze ceremonie zal ervoor zorgen dat de ruis stapje voor stapje uit jouw leven verdwijnt.

– Je zult een sterke verbinding creëren met jouw gevoelens en wat er precies in jou leeft.

– Wat precies belangrijk is voor jou en wat je vanuit liefde wilt laten groeien.

– Wat niet meer belangrijk is voor jou en mag dat je dit mag leren loslaten vanuit liefde, zachtheid en dankbaarheid.

– Wat je misschien kunt oplossen in je leven of bepaalde patronen die je wilt doorbreken wil vanuit liefde, zachtheid en dankbaarheid.

– Je zult leren om jouw innerlijke verhaal te her schrijven die bij jou liefdevolle verbonden leven past.

– Hoe je voor jezelf een liefdevolle ruimte kunt creëren, de ruimte kunt in nemen voor jezelf waardoor jij kunt groeien.

– Hoe jij het leven voor jezelf kunt creëren waarin je de liefdevolle verbinding voelt met je zelf en de wereld om je heen.

Laat jezelf meenemen tijdens deze liefde volle reis open je je hart en open je blik. Meld je aan bij één van ons: Lara van Samen de Praktijk of Janel van Holistic Temple voor de evenementen en wie weet mogen wij jou binnenkort ontmoeten en ontvangen! Wij kijken er naar uit!

cacao ceremonie 1 op 1

111monthly
  • 1 op 1 cacao ceremonie in combinatie met Critical Alignment therapie & soundhealing & raiki.
  • 90 min

cacao ceremonie voor twee personen

222
  • een liefde volle transformatie met iemand waar je van houd . Cacao ceremonie & Critical Alignment therapie &soundhealing & raiki
  • 90 min

cacao ceremonie groepssessie

66
  • liefde volle transformatie workshop. Cacao ceremonie & Visualisatie hypnose vorm & journalen & Critical Alignment therapy & leren Manifesteren lichamelijk en geestelijk & soundhealing & reiki
  • 2 uur 30 minuten

Stel je zelf is hard op de vraag naar je hart.

Voel jij een diep verlangen om echt de regie weer terug te krijgen over jou eigen leven, en ben je bereid om deze keuzen te maken van uit liefde voor je zelf?

TEXT

Stel je zelf is hard op de vraag naar je hart.

Voel jij een diep verlangen om echt de regie weer terug te krijgen over jou eigen leven, en ben je bereid om deze keuzen te maken van uit liefde voor je zelf?