Rise of the divine feminine

lieve mooie vrouwen

Een uitnodiging vanuit mij naar jou, en voel vooral in Wanneer je de tijd hebt om dit rustig te lezen en te laten landen in je gevoel.

Ik neem je mee naar de belevingswereld van gevoel en ervaringen van de reis van de rise of the divine retraite op 20-21-22 juni

Stel je voor dat je jezelf nu vanaf dit moment 3 dagen laat onderdompelen in een bad van liefde en oneindige magische kennis, wijsheid , verbinding en plezier en ontspanning en heerlijk eten.

En dat allemaal in een veilige ruimte en op een prachtige plek.

Samen met andere liefdevolle en krachtige vrouwen aan je zijden waarbij jij je veilig en volledig gezien voelt.

De veiligheid en de bubbel waar jij 3 dagen in stapt is een pure weerspiegeling van jouw ware ziel vanuit de zuivere weerspiegeling van alle vrouwen die ook “ja” vanuit hun hart hebben gezegd tegen zichzelf en , samen deze reis en dit avontuur met jou aan gaan.

Waarin je de kracht en ruimte deze 3 dagen zult voelen om jouw innerlijke ontwaking vanuit je eigen basis te activeren om steeds dieper los te laten van jouw beschermende muren en de patronen die jou in de weg staan.

De muurtjes die er misschien wel op dit moment voor zorgen dat jij niet volledig in je eigen kracht kan staan en je niet de ruimte en de sterke verbinding voelt om volledig te kunnen stralen!

Zo zonden want we stralen allemaal op ons aller mooist Wanneer we volledig in verbinding staan met wie we werkelijk zijn! Deze 3 dagen wordt je begeleid door 4 prachtige en krachtige en liefdevolle zuivere vrouwen

Aileen , Janel Hoogendoorn , Carmen Heystek , Aranka Lobbezoo.

Door ons krachtig te verbinden creëren wij een veld waarin jij vanuit overgave kunt transformeren en vanuit de vrouwelijke energie in zachtheid de ruimte om je heen ontvangt om de ontwaking in jezelf te activeren.

Waarin jij je innerlijke kind zal dragen met oneindig veel liefde en innerlijke wijsheid, en diep zult voelen dat jouw basis de plek is waarin je volledig in overgave mag verbinden met jezelf.

Een plek in jezelf waarin je de golven van emoties en de storm volledig durft toe te laten omdat je de zachte bedding in jezelf weer kunt ervaren en voelen.

Ook wanneer het soms even te veel wordt zal de liefdevolle ruimte er om je heen er voor je zijn. En zul je de steun van vrouwen om je heen kunnen voelen.

Hoe fijn zou het zijn om een ruimte nu op dit moment om je heen te voelen waarin jij jezelf toestaat om in overgave in te laten landen en niet langer meer te vechten tegen de zwaartekracht van het universum!

Maar dat je tijdens deze reis de ruimte schept in jezelf om te voelen wat dicht bij jou staat en te doorvoelen wat jouw eigen diepgewortelde verlangens.

En dit is precies wat je zult ontvangen deze 3 dagen Een liefdevolle reis waarin je 3 dagen lang wordt gespiegeld en begeleid om keer op keer weer terug te keren en verbinden met jouw eigen innerlijke wereld!

Daarin zul je leren hoe jij thuis kunt komen in je eigen veilige basis en hoe je daarin liefdevol in verbinding kunt blijven met je prachtige ziel, innerlijk kind en de prachtige en krachtige vrouw die je nu bent geworden!

Wanneer we onszelf volledig in verbinding brengen met onze eigen innerlijke wereld kun je gaan voelen waar jou kracht ligt en vanuit daar gaan ervaren hoe jij je eigen levensenergie kan laten stromen en activeren vanuit zachtheid en vanuit jouw eigen innerlijke kracht en wijsheid, en zul jij je verankeren en jou levensenergie laten stromen als water vanuit je eigen basis en kern..

Je kunt daarin de innerlijke dans voelen met jou divine feminine en jouw innerlijke kind die samen zullen versmelten in jouw innerlijke krachtenveld.

Je ontvangt de mogelijkheid nu om deze 3 dagen de weerspiegeling te ontvangen van de prachtige vrouwen om je heen waar jij kunt ervaren en zien dat je soms misschien de kracht mist of niet meer weet hoe je kunt verzachten in bepaalde stukken in jezelf.

Je krijgt de kans om van ziel tot ziel samen deze reis aan te gaan!

En daarin de mogelijkheid te ontvangen om te kunnen kijken door de pure en zuivere weerspiegeling van ogen van alle mooie vrouwen om je heen.

Waarin je jezelf de toestemming zal geven om te leren hoe jij nog meer kunt verzachten, los laten of in je kracht kunt gaan staan en te ontvangen wat van jou is, zodat jouw innerlijke wereld zich kan balanceren.

Lieve mooie vrouw

stel jezelf nu op dit moment echt even voor waar je nu ook staat..

Hoe zou het voelen en zijn om samen te zijn deze 3 dagen met deze prachtige vrouwen om je heen.

Ik nodig je uit om even je linkerhand op je hart te plaatsen en je rechterhand op je onderbuik en een paar keer diep in en uit te ademen door je kracht veld en voel… !

wat doet het met je gevoel wanneer jij voor jezelf durft te kiezen, en jij je innerlijke licht volledig laat stralen en je hart opent?

Ik nodig je uit om de volgende vraag aan jezelf te stellen: Vanuit je hart, is dit de reis waar jij diep in jezelf naar verlangt?

Voel daarin hoe jij je eigen dans gaat creëren tijdens deze dagen en hoe jij je eigen beweging vorm gaat vormgeven en kneden vanuit zo veel liefde en compassie naar jou verleden toe, en naar de prachtige vrouw die je werkelijk bent op dit moment!

En hoe jij jezelf volledig terug brengt naar het ‘ hier en nu’

Als je jezelf volledig toestaat om in dat gevoel te landen.

Wil je dan nog steeds die muren om je heen, en die gevoelens van angsten en klein makende gedachtens de overhand geven in jezelf en dat het verleden zich daardoor blijft herhalen?

Of neem jij de regie als krachtige vrouw in eigen handen en schrijf jij vanaf nu jouw eigen levensverhaal ?

Is het nu tijd om die muren te doorbreken en en volledig ja te zeggen tegen wie jij werkelijk bent!??

Als het antwoord “ja” is dan hoef je daar niet meer aan te twijfelen, en mag je gehoord geven aan jou innerlijke intuïtie en hart verlangens

Op het moment dat jij je ticket hebt gekocht

Link voor jou persoonlijk ticket:

https://hipsy.nl/event/13137-rise-of-the-divine-feminine-summer-solstice-retreat

verwelkomen wij jou energetisch in het krachtveld.En verbinden wij ons samen met alle anderen vrouwen met jouw vanuit ons hart met oneindig veel liefde, kracht ,veiligheid , licht vergeving , compassie, een zelfliefde en het veld. En dit zal zich elke dag in jouw innerlijke wereld steeds meer gaan vergroten en verbinden vanuit zuiverheid en oprechtheid.

Tot de dag dat we elkaar in het echt zullen zien.Wij kijken enorm uit naar jouw komst!

Gun jezelf deze dagen en weet dat jij de liefdevolle investering in jezelf helemaal waard bentEn wij zijn dankbaar vanuit ons hart en ziel, dat ook jij in ons investeerom deze prachtige ruimtes voor jullie te kunnen en blijven creëren, en ons innerlijke energie te laten stromen!

Wij kijken ernaar uit om jouw innerlijke transformatie te zien en voelen ons vereerd om jullie te verwelkomen.Wij kunnen niet wachten tot de dag om ook jouw hierin te mogen begeleiden en dit avontuur samen te beleven in ons leven samen.We kunnen al zo sterk voelen hoe jij de eigen regie over je leven creëert en vormgeeft.En hoe jij jezelf volledig belichaamd met zoveel zachtheid en kracht.En dat de prachtige innerlijke lach die van binnenuit zo zichtbaar is dat je innerlijke licht straalt.Dat diepe vertrouwen in jezelf straal je uit!!

Een vertrouwen die jij hebt gecreëerd met haar eigen gevoel en magie, wat laat zien met hoe veel vertrouwen jij jezelf nu draag in het moment en met een diep vertrouwen.en een open hart de toekomst kan ontvangen.

Natuurlijk is het wel leuk om te weten wat jij allemaal ontvangt tijdens 3 dagen.

❈ Breathwork ( Psychedelic, Orgasmic, Tibethan)

❈ Critical Alignment Yoga

❈ Kundalini Activation

❈ Conscious Essence Dance

❈ Lightcircle Healing

❈ Cacao Ceremony

❈ Sound & Womb Healing

❈ Sacred Initiations & Divine Blessings

❈ Indian Sarong Ceremony & Creativity

❈ Delicious Food & Women Love

Door deze heerlijke coctail van magie en van helende kunsten ontvang je de tools en innerlijke reizen om te transformeren naar :

☾ het laten stromen en voeden van je innerlijke levenskracht

☾ Je hoofd en lichaam als één geheel samen versmelten en je hart voorop plaatsen.

☾ Het belichamen van je vrouwelijke energie.

☾ Het Helen van je baarmoeder.

☾ Het leren hoe jij voor jezelf een liefdevolle en veilige ruimte kan creëren.

☾ Samen leren bewegen vanuit een overgave en een diep vertrouwen door alle emotionele, mentale blokkades zodat je vrijheid in jezelf volledig kunt voelen wanneer je toestaat

om alles te laten stromen.

☾ Het leren begrijpen en samen werken met je onderbewustzijn.

☾ leren luistern en verbinden met jouw eigen intuïtie en verlangens en grenzen.

☾ voelen , ervaren en beleven hoe mooi en krachtig jouw eigen creatie is van jou innerlijke divine feminine.

☾ Het leren begrijpen van de taal van je hart.

☾ Stap in je kracht.

☾ Krijg toegang tot de magie in jezelf.

☾ Het samen versmelten met jou innerlijke kind en weer de vrijheid en verbondenheid voelen om samen te spelen in het leven.

Je zult jezelf ontmoeten als de heilige vrouw die je bent die bij jou past en die jezelf vorm geeft vanuit jou eigen basis .

Waarin je volledig toegewijd zult zijn vanuit plezier en lichtheid aan je eigen levensreis in verbinding met je eigen mooie essentie.

Ook wilde ik nog delen dat deze dagen in grote lijnen Engels wordt gesproken om niemand buiten te sluiten en iedereen deze prachtige ruimte aan te bieden.

laat het je niet weerhouden om daarom niet te gaan. er zal ook zeker rekening mee worden gehouden wanneer jouw Engels niet je sterkste kant is dan spreken we ook Nederlands !

Wij wensen je als team oneindig veel liefde, kracht, compassie en zelfliefde toe tot de dag dat we elkaar in het echt zullen ontmoeten

Hier onder kun jij je plekje bemachtigen en verzegelen in je eigen ‘zijn’

https://hipsy.nl/event/13137-rise-of-the-divine-feminine-summer-solstice-retreat

Liefs het team.