Critical alignment activation yoga

Online samen met een comunity.

Critical Alignment yoga

is een krachtige vorm van yoga die gericht is op het herstellen van de natuurlijke uitlijning van het lichaam, het opheffen van spanningen en het creëren van bewegingsvrijheid. Met online Critical Alignment yoga kun je niet alleen profiteren van de voordelen van traditionele yoga, maar ook diepere niveaus van ontspanning en heling ervaren.

Door regelmatige beoefening van online Critical Alignment yoga kun je fysieke en mentale spanningen verminderen, flexibiliteit, kracht en balans in je lichaam verbeteren, en meer bewustzijn en verbinding tussen lichaam en geest creëren. Het biedt je de mogelijkheid om emotionele blokkades los te laten en innerlijke rust en harmonie te vinden.

Daarnaast biedt online Critical Alignment yoga de flexibiliteit om thuis te oefenen, op een moment dat jou uitkomt. Het is een waardevolle tool voor mensen die hun lichaam, geest en ziel willen ondersteunen en versterken, en die willen groeien op hun spirituele pad.

” Ontdek de helende kracht van Critical Alignment yoga en verbind je liefdevol met de diepe wijsheid van je lichaam.”

 

 

Wat Critical Alignment yoga onderscheidt, is dat het niet alleen gericht is op het in lijn brengen van je fysieke lichaam, maar ook op het activeren van je eigen spirituele energie. Door middel van ademhaling, meditatie en ontspanning kun je innerlijke rust en harmonie vinden en een diepere verbinding met jezelf ervaren.

De combinatie van fysieke en spirituele uitlijning in online Critical Alignment yoga helpt je bij het ontdekken van de diepere lagen van jezelf.

” ondek de kracht van een soepele geest en lichaam met Critical Alignment yoga “

Het helpt je om emotionele blokkades los te laten en een diepere verbinding met je innerlijke zelf te creëren. Dit kan leiden tot een beter begrip van wie je werkelijk bent, waar je voor staat en wat jouw doel is in het leven.

Door online Critical Alignment yoga te beoefenen, kun je de krachtige ervaring van yoga combineren met het creëren van jouw eigen spirituele activatie. Dit helpt je om meer bewust te zijn van jezelf en je omgeving, en om meer vrede en rust te vinden in je dagelijkse leven.

Kortom, online Critical Alignment yoga biedt je de mogelijkheid om je fysieke en spirituele welzijn te ondersteunen en versterken. Het helpt je om spanningen los te laten, flexibiliteit en balans te verbeteren, emotionele blokkades op te heffen en innerlijke rust en harmonie te vinden. Door de combinatie van fysieke en spirituele uitlijning kun je een diepere verbinding met jezelf ervaren en een beter begrip krijgen van jouw unieke pad in het leven. Begin vandaag nog met online Critical Alignment yoga en ontdek de transformatieve voordelen die het te bieden heeft.

Online Critical Alignment yoga is bij uitstek geschikt voor

mensen die op zoek zijn naar een dieper niveau van fysieke en mentale ontspanning, en die willen werken aan het creëren van meer balans en harmonie in hun leven. Het is vooral geschikt voor mensen die:

Last hebben van fysieke spanningen, zoals rugpijn, schouderpijn, nekpijn of spanning in de heupen en benen.

Op zoek zijn naar manieren om de connectie tussen hun lichaam, geest en ziel te versterken.

Geïnteresseerd zijn in spirituele ontwikkeling en op zoek zijn naar manieren om hun eigen spirituele energie te activeren en te laten stromen.

Op zoek zijn naar manieren om innerlijke rust en harmonie te vinden in hun dagelijkse leven.

Op zoek zijn naar een laagdrempelige manier om thuis yoga te beoefenen en de voordelen van Critical Alignment yoga te ervaren.

Een drukke levensstijl hebben en behoefte hebben aan ontspanning en stressvermindering.

Willen werken aan een gezonde, sterke en flexibele fysieke basis voor andere activiteiten, zoals hardlopen, fietsen of krachttraining.

aanmelden en wat heb je nodig voor de ( online ) les.

hieronder deel ik hoe je, je kunt aanmelden aanmelden voor de yoga lessen

Voor een fijne online yoga les met Critical Alignment zijn er enkele dingen die je thuis kunt voorbereiden:

 1. voor het aanmelden stuur je mij een berichtje via ( 0653514195 ) waarin je mag delen wie je bent en wat jou ervaring is in yoga of lichaam verbinding.
 2. stuur je mail adres naar mij door zo dat ik je kan toevoegen in aan het mail bestand.
 3. ik stuur je de tools op die nodig zijn en stuur jou een bataalk verzoek voor de strippen kaart van 10x en voor de tools.
 4. voorbereidingen voor een fijne les
 5. Ruimte: Zorg voor een rustige en opgeruimde ruimte waar je je yoga-oefeningen kunt doen. Verplaats eventuele meubels of obstakels die in de weg kunnen staan en zorg voor voldoende ruimte om vrij te bewegen.
 6. Yoga-mat: Gebruik een comfortabele en stevige yoga-mat om op te oefenen. Dit helpt bij het creëren van een stabiele ondergrond en biedt grip tijdens de verschillende houdingen.

Lees veder hier onder

 1. TOOLS: Je kunt ook enkele yoga-hulpmiddelen gebruiken om je te ondersteunen tijdens de oefeningen. Dit zijn de yoga strip en het matje van Critical Alignment yoga , een yogariem, ( een bolster of een deken zijn) . Deze props zullen je helpen bij het vinden van de juiste uitlijning en het bieden en extra ondersteuning.
 2. Comfortabele kleding: Draag tijdens de online yoga les comfortabele kleding waarin je vrij kunt bewegen. Kies voor ademende stoffen die je lichaamstemperatuur reguleren en zorg ervoor dat je kleding niet belemmerend is tijdens de yogahoudingen.
 3. Zoom-account: Om deel te nemen aan de online yoga les, is het handig om een Zoom-account aan te maken. Zoom is een platform voor videoconferenties en wordt vaak gebruikt voor online yogalessen. Je kunt je aanmelden op de Zoom-website (https://zoom.us) en een account maken. Zorg ervoor dat je de Zoom-app downloadt op je computer, laptop, tablet of smartphone voor een vlotte verbinding tijdens de les. Voor vragen kun je mij persoonlijk berichten.

Het is ook nuttig om enkele minuten voor de les begint in te loggen op Zoom, zodat je zeker bent van een goede verbinding en eventuele technische problemen kunt oplossen voordat de les begint.

Met deze voorbereidingen ben je klaar om te genieten van een fijne online Critical Alignment yoga les in het comfort van je eigen huis. Vergeet niet om jezelf de tijd en ruimte te geven om volledig in de ervaring op te gaan en te genieten van de voordelen die online yoga te bieden heeft.

elke dinsdag avond van 19:30 tot 20:30 ( via zoom )

Critical Alignment tools

85
 • strip plus matje
 • ik verkoop alleen de tools aan mensen die bij mij les volgen, of aan de mensen die al ervaring hebben met Critical Alignment yoga.

Critical alignment online plus tools

190
 • 60 min
 • 10x strippenkaart ,tools ,inclusief verzendkosten
 • Zoom
 • Stippen kaart onbepaalde tijd geldig

2 uur privé les

190
 • 2 uur prive les
 • studio nova yoga
 • Tijdens deze behandeling beleid ik jouw en beweeg jij weer terug naar jou innerlijke Alignment.
 • waneer je graag extra behandelingen toegevoegd wilt hebben kan dit in overleg. hier zijn extra kosten aan verbonden.

De investering in jezelf bedraagt

764,50
 • 4 x prive les van 2 uur
 • nova yoga studio in Leeuwarden of online.
 • 3 tools voor thuis gebruik
 • 10 x strippenkaart t.w.v € 111
 • tijdens deze reis leer je weer terug te bewegen naar jou innerlijke Alignment.
 • 2 x online Holistic coaching
 • 16 uur in totaal

6 x prove les 10 x online

999
 • 6 x prive van 2 uur
 • nova yoga studio in Leeuwarden of online
 • 3 tools voor thuis gebruik
 • 10 x strippenkaart voor online yoga t.w.v 111
 • tijdens deze Critical Alignment reis leer je weer terug te bewegen naar jouw Alignment.
 • 4 x online Holistic coaching
 • 20 uur aan praktisch

MAAK HIER EEN AFSPRAAK

of bel voor een kennismaking gesprek
Stuur Whatsapp bericht