cermonies samen met je

partner, vrienden of met familie

Holistictemple groepsceremonies

Ik bied je de mogelijkheid om jezelf op een dieper niveau te ontdekken en te verbinden met de mensen om je heen. Door middel van de tools die je bewust in verbinding brengen met je lichaam, geest, en ziel kun je jezelf openstellen voor nieuwe inzichten en ervaringen. Je wordt uitgenodigd om je eigen unieke kracht te ontdekken en te ervaren wat er gebeurt als je deze deelt met anderen.

Tijdens de ceremonie creëren we een veilige omgeving waarin jij jezelf volledig kunt zijn en kunt groeien op je eigen tempo. Ik en misschien anderen facilitators waneer de groep groter is zullen je begeleiden en ondersteunen bij dit proces. Dit kan leiden tot diepgaande inzichten en transformaties, die je in staat stellen om meer voldoening, geluk en liefde te ervaren in je relaties en in je leven.

groepsceremonies

zijn niet alleen een kans om verbinding te maken met de mensen om je heen, maar ook met je eigen ziel. Door de tools die we aanbieden, kun je jezelf openstellen voor je innerlijke wijsheid en een diepere betekenis vinden in je eigen leven. Je zult leren hoe je je eigen spirituele reis kunt creëren en de verbinding met jezelf en anderen kunt versterken.

Kortom, de groepsceremonies bieden je de kans om dieper te gaan, te groeien en te bloeien op zowel persoonlijk als relationeel niveau. Als je op zoek bent naar meer verbinding, intimiteit en persoonlijke groei, dan zijn onze ceremonies zeker de moeite waard om te ervaren. Samen kunnen we een reis creëren die je leven kan veranderen

Voor wie is dit bedoeld ?

groepsceremonies zijn bedoeld voor iedereen die op zoek is naar verbinding, intimiteit, persoonlijke groei en transformatie. Het is geschikt voor partners, vrienden en families die samen een diepere band willen creëren en meer willen leren over zichzelf en elkaar. Het is ook geschikt voor individuen die openstaan voor het delen van hun spirituele reis met anderen en op zoek zijn naar een veilige en ondersteunende omgeving om dit te doen.

mijn groepsceremonies zijn ontworpen voor mensen van alle niveaus, van beginners tot gevorderde beoefenaars van yoga, meditatie en andere spirituele disciplines. Er is geen specifieke leeftijdsgrens, maar deelnemers moeten wel in staat zijn om fysiek en mentaal actief deel te nemen aan de activiteiten.

Kortom, de groepsceremonies zijn voor iedereen die bereid is om open te staan voor persoonlijke groei, verandering en het versterken van hun verbinding met zichzelf en anderen.

voor bereidingen die je kunt treffen dagen

voor de cermonie

Voordat je deelneemt aan onze groepsceremonies, is het belangrijk om enkele voorbereidingen te treffen:

 1. Zelfzorg: Zorg ervoor dat je voorafgaand aan de ceremonie goed voor jezelf zorgt. Dit omvat voldoende rust, hydratatie en voeding. Luister naar de behoeften van je lichaam en geest, zodat je in een optimale staat van welzijn kunt deelnemen.
 2. Intentie: Denk na over je intentie voor de ceremonie. Wat hoop je te bereiken of te ervaren? Door helderheid te krijgen over je intentie, kun je jezelf beter afstemmen op de ervaring en je focus richten op wat belangrijk is voor jou.
 3. Open geest en hart: Sta open voor nieuwe ervaringen en inzichten. Laat eventuele verwachtingen los en wees bereid om jezelf volledig te laten onderdompelen in de ceremonie. Dit omvat het loslaten van eventuele oordelen, weerstanden of belemmerende overtuigingen.
 4. Comfortabele kleding: Draag tijdens de ceremonie comfortabele kleding waarin je vrij kunt bewegen. Dit stelt je in staat om de yogaoefeningen, meditaties en andere activiteiten gemakkelijk uit te voeren zonder belemmeringen.
 5. Communicatie: We moedigen open en respectvolle communicatie aan tijdens de ceremonie. Voel je vrij om je ervaringen, vragen of eventuele behoeften te delen met de facilitators en de andere deelnemers. Dit draagt bij aan een sfeer van vertrouwen en ondersteuning.

Onthoud dat de groepsceremonie een veilige en ondersteunende omgeving biedt. Vertrouw op het proces, wees geduldig met jezelf en respecteer de privacy en grenzen van anderen.

Als je aanvullende vragen hebt of specifieke zorgen wilt bespreken voordat je deelneemt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We zijn er om je te begeleiden en je een waardevolle en transformerende ervaring te bieden.

Ik kijken ernaar uit om samen met jou een reis van persoonlijke groei en verbinding te creëren.

WELKE TOOLS ZET IK IN TIJDENS DE cermonie
 1. Critical Alignment Yoga: Verken je lichaam, activeer je levensenergie en leer effectief omgaan met beschermingsmechanismen zoals vluchten, bevriezen, verdoven en vechten. Ontdek diepere lagen van spanning, bevrijd jezelf en creëer balans voor een veerkrachtig leven.
 2. Reiki: Brengt balans en helende energie, bevordert ontspanning en welzijn.
 3. Ademhalingswerk: Leer bewust ademen om stress te verminderen en vitaliteit te vergroten.
 4. Innerlijk kind healing geneest emotionele wonden uit onze kindertijd, herstelt evenwicht en bevordert zelfliefde en zelfacceptatie
 5. Emotional Release. Bevrijd emotionele blokkades en creëer ruimte voor innerlijke groei en genezing.
 6. Spiegelwerk: Ontdek jezelf en transformeer belemmerende overtuigingen door middel van zelfreflectie.
 7. Soundhealing: Ervaar diepe ontspanning en harmonisatie door middel van helende geluidstrillingen.
 8. Cacao Ceremonie: Verbind je met je hart en opent een ruimte voor vreugde en liefdevolle energie.
 9. Blue Lotus Ceremonie: Bevorder innerlijke rust en spirituele verbinding met de kalmerende kracht van de blauwe lotus.
 10. Rapé Ceremonie: Reinig en focus je geest met behulp van traditionele, kruiden uit Mexico .

De investering in jezelf bedraagt

333
 • prive sessie voor 2 mensen
 • op een prachtige locatie in Friesland
 • 3 uur cermonie

De investering in jezelf bedraagt

333
 • Critical Alignment therapy & sound healing & reiki & ademhaling Trauma release & cacao of rapé ceremonie
 • tijdens deze reis nemen we de tijd om oude patronen en overtuigingen te transformeren naar nieuwe overtuigingen en patronen die in Alignment zijn met jou waren zelf , een liefde volle reis die je weer in verbinding brengt met jou waren authentieke prachtige en krachtige zelf.
 • vagan lunch 30 min na de behandeling eten en rusten in stilte.
 • 3 ,5 uur

De investering in jezelf en jouw geliefde bedraagt

77per persoon
 • in te huren op lokatie voor een liefdevolle groeps cermonie
 • terug naar jouw authentieke prachtige zelf.
 • een liefdevolle ceremonie waarin ik een groep mee neem tijdens een innerlijke reis van 2 a 3 uur.
 • minimaal 6 mensen maximaal 20 mensen.
 • € 0,30 per kilometer