Een knip behandeling gecombineerd met meditatie en/of critical alignment en/of een energetische behandeling onder begeleiding van een liefdevolle coaching.

Bij Holistic knippen breng ik je uiterlijke en je innerlijke wereld op een liefdevolle manier samen door de behandelingen met elkaar te verbinden die bij jou persoonlijk(heid) passen.

Elke behandeling heeft een andere verbinding en verdieping met het lichaam en de geest. De eerste behandeling heeft een lichte transformatie, de tweede heeft meer verdieping in het lichaam en de geest, de derde behandeling is een volledige transformatie van lichaam en de geest en waar je een sterk liefdevol gevoel van eenheid zult ervaren.

Een liefdevol moment die helemaal op jou is afgestemd.

Holistische knip behandeling in combinatie met Critical Alignment Yoga en begeleide meditatie soundhealing & reiki.

OPTIE 1 in stilte

Voor dat we met de knip behandeling starten beginnen we eerst met een landings meditatie.. Door de behandeling te beginnen met een ontspannen landings meditatie zal het meer ruimte bieden voor het gevoel van rust, ontspanning en verbinding tussen je lichaam, geest en de wereld om je heen te ervaren

nadat je geland bent en meer in verbind staat met je lichaam, neem ik je mee in een liefdevolle reis naar een diepere verbinding in je lichaam , geest en ziel en jouw prachtige hart..

tijdens de energetische reis combineer ik de volgde tools: begleide meditatie, reiki en soundhealing en Critical Alignment yoga om op een liefdevolle manier vanuit een diepe ontspanning het lichaam met de geest te kunnen verbinden. en thuis te komen bij jouw ware authentieke magische zelf.

Tijdens deze behandeling zul je vanuit een diepe overgave leren loslaten van dingen die jou niet meer dienen. de spanning die we vaak onbewust hebben opgeslagen in onze diepste lagen rondom de wervelkolom gaan we doormiddel van Critical Alignment yoga en verbonden ademhaling leren los te laten waardoor de liefdevolle transformatie geactiveerd wordt tussen lichaam en de geest waardoor er een liefdevolle verbinding zal ontstaan.

tijdens deze reis zul je inzichten ontvangen vanuit jouw innerlijke stem hoe jij stap voor stap jouw droom leven kunt Creëren.

Vervolgens creëer ik Speciaal voor jou een kunstwerk wat echt bij jouw persoonlijkheid en uiterlijk past. Een uniek stukje kunstwerk speciaal gecreëerd voor jou waardoor je de ruimte zult voelen om echt van binnenuit te kunnen stralen. De combinatie van de behandelingen en de knipbehandeling zet je in verbinding met je innerlijke zelf liefde en kracht.

Let op!

Na een gesprek via whatsapp zal ik een advies uitbrengen hoeveel tijd we nodig hebben voor jouw unieke behandeling.

Holistische knipbehandeling in combinatie met Critical Alignment therapie, Sound Healing, Reiki en begeleide meditatie channeling.

OPTIE 2

optie 2 is sterk verbonden met optie 1 de tools en behandeling zullen tijdens deze reis ook ingezet worden en misschien nog anderen behandelingen aan toegevoegd worden in overleg. dit doe ik zodat ik een unieke reis kan creëren voor jouw innerlijke reis die in lijn ligt met jouw levens pad.

het verscheel in tijd en tools zal de transformatie tot diepere lagen verbinden en je zult meer tijd hebben om de reis te integere..

Voordat we met de knip behandeling starten beginnen we eerst met een landings meditatie.. Door de behandeling te beginnen met een ontspannings landings meditatie zal het meer ruimte bieden voor het gevoel van rust, ontspanning en verbinding tussen je lichaam, je geest en de wereld om je heen te actieveren.

na dat je geland bent en meer in verbind staat met je lichaam, neem ik je mee in een liefdevolle reis naar een diepere verbinding naar je lichaam , geest en ziel en jouw prachtige hart..

tijdens de energetische reis combineer ik de volgde tools begleide meditatie, reiki en soundhealing en Critical Alignment yoga ademhaling therapie , ook zal ik soms de spirt van mama cacao gebruiken of rapé. ( dit zal altijd in overleg zijn na dat we elkaar hebben gesproken) de combinatie van tools zorgen er voor dat jij op een liefdevolle manier vanuit een diepe ontspanning het lichaam met de geest te kunnen verbinden. en thuis te komen bij jou waren authentieke magische zelf.

Tijdens deze behandeling zul je vanuit een diepe ontspanning de verbinding maken met je diepste lagen. om vanuit daar in een complete overgaven los te laten van de spanning en de energie die jou niet meer dienen. de spanning die we vaak onbewust hebben opgeslagen in onze diepste lagen rond om de wervelkolom gaan we door middel van Critical Alignment yoga en verbonden ademhaling los te laten waardoor de liefdevolle transformatie geactiveerd wordt tussen lichaam en de geest waardoor er een liefdevolle verbinding zal ontstaan..

Je zult vanuit een veilig gevoel en een veilige omgeving de ruimte kunnen innemen om op sterke en een liefdevolle ontspannen manier te transformeren en de liefdevolle verbinding kunnen Creëren met je hart en je intuïtie ‘ jouw krachtig plekken ‘ met elkaar te verbinden.

zo dat jij volledig open en liefdevol kunt gaan staan voor wie jij daadwerkelijk bent!

een prachtig uniek magische mooi mens

tijdens deze reis zul je inzichten ontvangen vanuit jou innerlijke stem hoe jij stap voor stap jou droom leven kunt Creëren.

Vervolgens creëert ik Speciaal voor jou een kunstwerk wat echt bij jouw persoonlijkheid en uiterlijk past. Een uniek stukje kunstwerk speciaal gecreëerd voor jou waardoor je de ruimte zult voelen om echt van binnen uit te kunnen stralen. De combinatie van de behandelingen en de knipbehandeling zet je in verbinding met je innerlijke zelf liefde en kracht, en zul je een liefdevolle zachte verbinding creëren met het hier en nu wat liefdevolle en lichtjes door zal werken in je dagelijkse leven.

Let op!

Na een gesprek via whatsapp zal ik een advies uit brengen hoe veel tijd we nodig hebben voor jou behandeling en welk tijds bestek passend is bij jou spirituelen reis.

 • Je ontvangt een liefdevolle knipbehandeling waarin ik een kunstwerk zal creëren speciaal voor jou die sterk in verbinding zal zijn met jou innerlijke wereld.

 • Meer rust in je hoofd, en meer liefdevolle ruimte in je lichaam.

 • Leren mediteren zodat je het ook kunt integreren in jouw dagelijkse leven.

 • Transformeer van negatieve naar positieve gedachten.

 • Leer voelen wat jij nodig hebt en waar je grenzen liggen.

 • Leren los te laten van uit zachtheid en liefde.

 • Jou innerlijke wereld verbinden met je uiterlijk.

 • Meer zelfliefde ontwikkelen en leren houden van wie je daadwerkelijk bent en hoe jij door het leven heen beweegt en hoe prachtig en uniek jij bent.

 • Verbind met jouw ware authentieke prachtige unieke zijn..

 • Thuis komen bij jezelf.

 • tools ontvangen en mee naar huis nemen om de innerlijke liefde in jezelf te laten groeien en bloeien.

 • let op!

  Zorg dat je met schoon en gewassen haar naar je afspraak komt.

 • Waneer de sessie uitloopt door een diep healing proces zal de kosten verrekend worden naar de klant. ( Ik verrekken maximaal tot 1 uur extra )

De investering in jezelf bedraagt

$140
 • landings meditatie Critical Alignment yoga, Ademhalings therapie , reiki, soundhealing,
 • Een liefdevolle innerlijk reis waarin je de liefdevolle verbinding weer zult creëren om jouw hart te openen . en te verbinden met jou waren prachtige authentieke mooie zelf.
 • 1 uur & 45 min

De investering in jezelf bedraagt

$230
 • landings meditatie Critical Alignment yoga, Ademhalings therapie , reiki, soundhealing, channeling, spirit raw cacao of rapé of blue lotus
 • tijdens deze reis nemen we de tijd om oude patronen en overtuigingen te transformeren naar nieuwe overtuigingen en patronen die in Alignment zijn met jou waren zelf , een liefde volle reis die je weer in verbinding brengt met jou waren authentieke prachtige en krachtige zelf.
 • vagan lunch 30 min
 • 3 uur

MAAK HIER EEN AFSPRAAK

of bel voor een kennismaking gesprek
Stuur Whatsapp bericht